Fülimanó babablog

Friss topikok

Linkblog

első bejelentkezés - készülődünk

2007.10.25. 06:24 - durcka

2007-09-21
































Készülődünk! Már a 33. hétben vagyunk, lassacskán összeáll a lakás, a kórházi csomag, a kelengye lista .
Persze már megint hajnalok hajnalán ébredtünk. Az éjszakai alvás mostanában kétórás ciklusokra korlátozódik.  Úgy látszik a szervezetem így próbál edzőtáborozni az előttünk álló éjszakai mulatságokra.
Már nagyon várjuk a kis Csöppöt, öt éve próbálkoztunk, mire Füli úgy döntött,   elég  érettek lettünk a feladatra, hogy felneveljük őt. Mire úgy döntött, elérkezettnek látja az időt, hogy megérkezzen hozzánk.  A Babák tudják, mikor kell belecsöppenniük a családba .
És mi határtalanul boldogok vagyunk!!!  :)

Időközben sikerült átköltöznünk egy nagyobb lakásba, kialakítani a babaszobát, felújatgatni a lakást , nagy kapkodva összeházasodnunk.  Valahogy nem igazán érdekelnek már azok a dolgok, amikért annak előtte rajongásig odáig voltam.  Mielőtt Füli megfogant volna nagy elánnal fotóztunk apájával együtt, most már lassan arra sem emlékszünk, merre van a gépen a kereső. Minden szabad percünket a várakozás és a készülődés teszi ki.


A bejegyzés trackback címe:

https://fuli.blog.hu/api/trackback/id/tr70206744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása