Fülimanó babablog

Friss topikok

Linkblog

reggel és a rugdosási szokások

2007.10.26. 09:41 - durcka

Ma sikerült apróbb megszakításokkal végigaludnunk az éjszakát. Reggel ismét Füli pocakbéli reggeli tornájára ébredtem , szegény csöppöm, már nagyon szűkös lehet neki odabenn.
Szeretném tudni, mikor mocorognak a babák. Amikor minden rendben, és jól érzik magukat, vagy akkor , amikor a tudomásomra akarja hozni, hogy valamire szüksége van, amit ha egy mód van rá, haladéktalanul adjak meg neki, - vagy éppen ellenkezőleg, valamit ne csináljak.
Apaisten ezekből a kiadós reggeli rúgdalózásokból mindig kimarad. Ha odateszi a kezét a pocakomra, rendszeresen abbamarad a tevékenység,  valahogy úgy érzem,  csendes áhítattal élvezi a Prücsök az apasimit.  Ugyanígy reagál az esti apafonálásokra is, kezdetben még jól fültövön rúgdalta Tamást, de mostanában teljes mozdulatlanság kíséri a napi élménybeszámolót, érdeklődést hogyléte felől.

Ma megint nem kell bemennem dolgozni,  gyanítom, átadom magam a takarítás,  mosó - és vasalómasázás örömeinek. Elég lomhán mozgok, úgyhogy minden egyre lassabban megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuli.blog.hu/api/trackback/id/tr46208583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása